Inscrie-te GRATUIT ca si “Consumator cu reducere” in cadrul companiei Forever Living Products si beneficiezi pe loc de minim 15% reducere la produsele FLP. Reducerea o ai direct in contul tau de pe site-ul oficial Forever Living Products si este valabila la toate produsele de pe site .

Exista vreun cost sau taxa pentru inscrierea ca si “Consumator cu reducere”?

Nu! Inscrierea ca si “Consumator cu reducere” este gratuita.

Trebuie sa fac periodic un anumit numar de comenzi pentru pastrarea statutului de “Consumator cu reducere”?

Dupa ce te-ai inscris ca si “Consumator cu reducere” singura conditie este sa ai minim 1 comanda in decurs de 36 de luni, conditie stabilita pentru persoanele care, din diverse motive (ex. s-au mutat din tara) nu mai pot sau nu mai doresc sa fie “Consumator cu reducere”.

Conditiile principale pentru persoanele care sunt “Consumator cu reducere”:

– dupa completarea formularului de inscriere, prima comanda trebuie plasata in decurs de 48 de ore de la inscriere. Acest lucru este necesar doar prima data, pentru a valida intentia ta de a deveni “Consumator cu reducere”. Poti comanda orice produse doresti si ai preturile reduse deja cu 15%!

– comanda minima pentru un “Consumator cu reducere” este de 25 euro + TVA daca se plateste cu cardul, sau 50 euro + TVA pentru plata ramburs.

– in ultima saptamana din fiecare luna plata ramburs nu este disponibila (deoarece trebuie sa se calculeze comisioanele distribuitorilor). In aceste zile comenzile se pot plati cu cardul sau prin virament bancar.

Lista completa cu termenii si conditiile o poti citi detaliat in formularul de inscriere.

Cum te inscri ca si “Consumator cu reducere”:

Inscrierea ca si “Consumator cu reducere” este gratuita, se face direct online si dureaza cateva minute.

 

1. Completeaza formularul de mai jos. Dupa accesarea butonului ‘Continua’ vei fi redirectat pe site-ul oficial Forever Living Products pentru finalizarea inscrierii.
Atentie!
In completarea Formularului de Inscriere, la sectiunea ‘Login’ NU trebuie sa completezi parola ta de la email, ci trebuie sa iti setezi o parola noua pentru contul tau de “Consumator cu reducere”. Parola pe care o setezi trebuie sa fie de minim 8 caractere si sa contina minim o cifra si o litera mare!

2. Valideaza-ti inscrierea prin accesarea linkului de confirmare primit pe email.
Dupa ce ai terminat de completat formularul de inscriere, trebuie sa iti verifici emailul ca sa confirmi inscrierea! Linkul de confirmare il vei gasi in unul din emailurile primite pe adresa de email pe care ai folosit-o la inscriere.

3. Plaseaza prima ta comanda in 48 de ore de la inscriere.
Dpa ce ai confirmat inscrierea, trebuie sa plasezi prima comanda in maxim 48 de ore. Acest lucru este necesar doar prima data! Deasemenea, nu uita ca o comanda minima pentru un “Consumator cu reducere” este de 25 euro + TVA daca se plateste cu cardul, sau 50 euro + TVA pentru plata ramburs. Poti comanda orice produse doresti si ai preturile reduse deja cu 15%!

Nu uita! Daca ai nevoie de ajutor in procesul de inscriere, suna-ne la 0744-395-665 si te ajutam cu placere.

Inscrie-te ca si “Consumator cu reducere” aici. Completeaza formularul de mai jos.

 

Trimite